Onderhoud, Reparatie & Productie

Helderheid en duidelijkheid in afspraken staan bij TD industry voorop. Wij zijn graag uw sparringspartner, geven professioneel advies en komen samen met u tot de juiste oplossingen. Wij weten precies welke mogelijkheden wij in huis hebben op basis van onze productieprocessen en partners. Hierdoor komen wij tot de beste oplossing voor uw bedrijf.

Eigen werkplaats

Wij produceren in onze eigen werkplaats en dat maakt ons zeer flexibel. Hierdoor zijn wij zeer efficiënt en hebben korte doorlooptijden. De lijnen zijn kort en snel schakelen in bepaalde situaties is ons niet vreemd. Wij begrijpen dit en willen in deze situaties uw betrouwbare partner zijn.

Op locatie

Demonteren, monteren en lassen zijn werkzaamhedenwelke wij op locatie uitvoeren. Alle werkzaamheden van begin tot het eind in één hand met als doel een tevreden klant.

Ondersteuning bij een stop

Door onze jarenlange ervaring met het meedraaien in diverse stops bij diverse bedrijven zijn wij een betrouwbare partner die veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. We hebben een eigen team van flensmonteurs en lassers die inzetbaar zijn voor uiteenlopende werkzaamheden tijdens een stop. Voor het coördineren van de stop beschikken wij over meerdere gedreven en vakbekwame voormannen.

Servicedienst

Uw productieproces moet draaien en uw medewerkers moeten hun werk kunnen doen. Storingen en technische problemen moeten daarom in alle gevallen zo snel mogelijk worden verholpen. Hiervoor hebben wij een onderhouds-, service- en storingsdienstdienst. De flexibele medewerkers van TD Industry kunnen u hierbij van dienst zijn.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op, wij staan u graag te woord.
 

 

Klanten TD Industry

Een greep uit de klantenkring van TD Industry

De diensten van TD Industry

Industrieel onderhoud

TD Industry is specialist in industrieel onderhoud voor Nederland, Duitsland en België. Wij leveren en detacheren monteurs en lassers voor

 • bedrijfsstops
 • kort onderhoud
 • regulier onderhoud

 

Technische dienstverlening

Wij verlenen technische diensten voor de maritieme en chemische industrie:

 • las- en constructiewerk
 • machinebouw
 • technische installaties

Kilnservices 

TD Industry heeft ruime expertise in kilnservices: onderhoud, reparatie en revisie van industriële trommels in RVS en staal:

 • droogtrommels
 • verbrandingstrommels
 • calcineertrommels

Turnkey projecten

TD Industry levert turnkey projecten, maatwerk in staalconstructies van tekening tot oplevering. Denk hierbij aan hekwerken, trappen en bordessen in opdracht van de bouw, industrie en particulieren. Ook verzorgen wij de bouw van loodsen desgewenst turnkey.

Rotating

TD Industry heeft de getrainde en ervaren specialisten, machines en gereedschappen voor rotating: controle, onderhoud en reparatie van industriële lagers. 

Elevatoren, transportbanden, vijzels

Op het gebied van elevatoren, transportbanden en vijzels hebben wij alle benodigde kennis van techniek en materialen in huis voor:

 • eigen bouw
 • renovatie
 • reparatie, onderhoud en revisie

INFORMATIE AANVRAGEN

Heeft u een vraag, of wilt u graag meer informatie? Neem dan via het formulier vrijblijvend contact met ons op. We komen hier zo snel mogelijk op terug.