TD Industry produceert kleine tot grote contructies van ontwerp tot ontwerp

 

TD Industry wil graag uw partner zijn in de bouw voor kleine reparaties tot grote constructies en van ontwerp tot eindproduct. We hebben jarenlange ervaring in de metaalsector en in onderhoudswerkzaamheden.

Eigen werkplaats

Wij produceren voor de bouw in onze eigen werkplaats trappen, bordessen, hekken, bouwconstructies, etc.  Door onze eigen werkplaats en vakbekwaam personeel zijn wij zeer efficiënt en hebben korte doorlooptijden. In bepaalde situaties kunnen wij snel schakelen en houden we de lijnen kort en willen in deze situaties uw betrouwbare partner zijn.

Op locatie

Demonteren, monteren en lassen zijn werkzaamheden welke wij op locatie uitvoeren. Door op voorhand duidelijke en heldere afspraken te maken welke werkzaamheden wij uitvoeren, van begin tot eind en in één hand, worden verrassingen achteraf uitgesloten. Dit heeft als doel een tevreden klant. 

Servicedienst

Tijdens de montage kunnen zich wijzigigen, storingen en problemen voordoen en dienen in alle gevallen zo snel mogelijk worden verholpen. Hiervoor hebben wij een onderhouds-, service- en storingsdienst. De flexibele medewerkers van TD Industry kunnen u hierbij van dienst zijn.

 

Certificering

TD Industry beschikt over diverse certificaten en erkenningen voor werken in de scheepsbouw:

  • VCA
  • ISO 9001:2015
  • 1090 wordt in 2019 gehaald

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op, wij staan u graag te woord.

De diensten van TD Maritiem

INFORMATIE AANVRAGEN

Heeft u een vraag, of wilt u graag meer informatie? Neem dan via het formulier vrijblijvend contact met ons op. We komen hier zo snel mogelijk op terug.